עוגת גבינה ברוטב לימון
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה עם לימון, עוגת גבינה בטעם לימון, ו עוגת גבינה בטעם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד גרידה, מיץ, סוכר וביצים בסיר כבד 2 ליטר.
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk והבועות הראשונות מופיעות על פני השטח, על 6 דקות.
לאלץ לימון curd דרך מסננת בסדר רשת לתוך צלחת רדודה רחבה, גירוד התחתון של מסננת, ואז לכסות את פני השטח עם נייר שעווה. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. הפוך התחתון של מחבת springform (כדי להקל להחליק את העוגה מלמטה), ולאחר מכן לנעול בצד. 3stir יחד מרכיבים קרום בקערה, ולאחר מכן לחץ על החלק התחתון ו 1 אינץ ' בצד של מחבת springform.
מניחים מחבת springform במחבת אפייה רדודה ואופים 10 דקות, ואז קרום מגניב לחלוטין במחבת springform על מדף.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
היכו יחד גבינת שמנת וסוכר בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, 1 עד 2 דקות. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף ביצים 1 בכל פעם, מכות עד incorporated. לנצח שמנת חמוצה וניל עד בשילוב.
יוצקים שני שלישים של גבינת שמנת מילוי לתוך הקרום, ולאחר מכן כפית חצי לימון curd מעל מילוי ומערבולת curd למילוי עם סכין קטנה. (הימנע לגעת קרום עם סכין כדי למנוע פירורים להיכנס מילוי.) חזור עם מילוי וקרד הנותרים.
אופים עוגת גבינה עד להגדיר 1 1/2 אינץ ' מקצה אבל המרכז רועד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות, כ 45 דקות. (מרכז העוגה יופיע רופף מאוד אבל ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
להעביר מחבת springform למתלה ומיד להפעיל סכין סביב קצה העליון של העוגה כדי לשחרר. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, ואז להירגע, חשוף, לפחות 4 שעות.
הסר צד של מחבת springform לפני ההגשה.
* קרם לימון יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה.* קרום (ללא מילוי) יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* עוגת גבינה יכולה להיות מקוררת, מכוסה באופן רופף, עד 2 ימים. עוגת הגבינה חייבת להיות מקוררת לחלוטין לפני הציפוי כדי למנוע עיבוי על פני השטח שלה.