קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה דלעת כמעט מפורסמת

עוגת גבינה דלעת כמעט מפורסמת
זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו דלעת, פקאן, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת הגבינה המפורסמת של לינדי, עוגת הגבינה המפורסמת של דונה, ו פנקייק עוגת גבינה כמעט מפורסם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת מחבת 10 אינץ ' springform עם חלק מהחמאה. מערבבים את החמאה הנותרת עם הפירורים, 1/4 כוס הסוכר וקמצוץ מלח בקערה. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת, לארוז אותו בחוזקה ובאופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
אופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות. מגניב על מתלה, ואז לעטוף את החלק החיצוני של מחבת springform עם לסכל ומניח במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה. בינתיים, לנצח את גבינת שמנת עם מיקסר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את 2 1/2 כוסות סוכר הנותרים ומכים עד רק אור, מגרד את הצדדים של הקערה ומכות לפי הצורך. הכה את השמנת החמוצה, ולאחר מכן להוסיף את הדלעת, ביצים, וניל, 1 כפית מלח התבלינים לנצח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים לתוך קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
מניחים בעדינות את המחבת הקלייה בתנור (אל תמשכו את המתלה החוצה) ושופכים את המים הרותחים למחבת הצלייה עד שהיא מגיעה בערך באמצע הצד של מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים עד החלק החיצוני של ערכות עוגת הגבינה אבל המרכז הוא עדיין רופף, על 1 שעה 45 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת בקצרה כדי לשחרר קצת חום. השאירו את עוגת הגבינה בתנור במשך 1 יותר שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבת צלייה להתקרר על מתלה. תריץ סכין בקצוות, תכסה ותכניס למקרר לפחות 8 שעות או בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
תביא את עוגת הגבינה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה. לפתוח ולהסיר את טבעת springform. כדי לסיים, מניחים מנה של קצפת על כל פרוסה ומפזרים את אגוזי פקאן קלויים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
10
צילום: אלי מילר