עוגת גבינה דנית תפוחים
עוגת גבינה דנית תפוח הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, קינמון טחון, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו עוגת גבינה דנית תפוחים, עוגת גבינה עם סוכר בטעם קינמון, ו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק: בקערה קטנה, לשלב 1 כוס קמח, 1/2 כוס שקדים טחונים, ו 1/4 כוס סוכר; לחתוך בחמאה עד מתפורר.
הוסף תמצית. לעצב את הבצק לכדור, לחץ בעדינות על הבצק על הקרקעית ולמעלה את הצדדים של קפיץ 9 אינץ ' או מחבת עוגה. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
כדי להפוך את המילוי: בקערת ערבוב בינונית, לנצח גבינת שמנת, 1/4 כוס סוכר, קרם של טרטר עד חלקה.
הוסף ביצה; הכה על נמוך רק עד בשילוב.
כדי להפוך ציפוי: בקערה בינונית אחרת, לשלב סוכר חום, 1 כף קמח, וקינמון.
מוסיפים תפוחים ומערבבים עד מצופה. כף מעל המילוי.
מפזרים 1/3 כוס שקדים חתוכים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40-45 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים בין לילה.