קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה לימון

עוגת גבינה לימון
אם יש לכם תערובת פודינג וניל מיידית, חלמוני ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגת Bundt אוכמניות לימון עם זיגוג גבינת שמנת לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שלושה 9 אינץ ' מחבתות שכבת עוגה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את תערובת העוגה, פודינג וניל מיידי, חלב, שמן צמחי ואת 3 ביצים שלמות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינג וניל מיידיתתערובת פודינג וניל מיידית
שמן צמחישמן צמחי
ביצהביצה
תערובת עוגהתערובת עוגה
חלבחלב
3
מערבבים עד מעורבב.
4
יוצקים הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות או עד מבחן עוגות נעשה. שים בצד עוגות כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
כדי להפוך את מילוי גבינת לימון: במחצית העליונה של דוד כפול לשלב את חלמוני ביצה, סוכר לבן, חמאה או מרגרינה, קמח, קליפת לימון מגוררת ומיץ לימון. לבשל ערבוב כל הזמן על חום בינוני עד התערובת עבה מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קליפת לימוןקליפת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
7
בואו להתקרר לפני התפשטות בין שכבות עוגה מקורר.