עוגת גבינה לימון
אם יש לכם תערובת פודינג וניל מיידית, חלמוני ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגת Bundt אוכמניות לימון עם זיגוג גבינת שמנת לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שלושה 9 אינץ ' מחבתות שכבת עוגה עגולה.
מערבבים את תערובת העוגה, פודינג וניל מיידי, חלב, שמן צמחי ואת 3 ביצים שלמות.
יוצקים הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות או עד מבחן עוגות נעשה. שים בצד עוגות כדי להתקרר.
כדי להפוך את מילוי גבינת לימון: במחצית העליונה של דוד כפול לשלב את חלמוני ביצה, סוכר לבן, חמאה או מרגרינה, קמח, קליפת לימון מגוררת ומיץ לימון. לבשל ערבוב כל הזמן על חום בינוני עד התערובת עבה מספיק כדי להפיץ.
בואו להתקרר לפני התפשטות בין שכבות עוגה מקורר.