עוגת גבינה מוקפאת עם פטל וצ'וקצ'יז
מתכונים דומים: עוגת גבינה קפואה בטעם פטל, עוגת גבינה קפואה ללא בישול תות פטל, ו ריבועי עוגת גבינה מערבולת פטל קפוא.
הוראות
מברשת 20 x 30cm אפיית פח עם קצת שמן, ואז בשורה היטב עם שתי שכבות של סרט נצמד, עוזב overhang עבור הרמת או להשתמש בדיל עם תחתית רופפת.
שים את הביסקוויטים לתוך מעבד מזון וזרע לפירורים, ואז להטות את החמאה המומסת ולערבב שוב. לחץ על הפירורים בחוזקה לתוך הבסיס של הפח מוכן, ואז להירגע בזמן שאתה עושה את המילוי.
שים את השמנת והשוקולד במחבת קטנה. להמס בעדינות רבה, ערבוב, עד לא גושי שוקולד להישאר. לנקות את מעבד המזון ולהוסיף את פטל ותערובת שוקולד שמנת. Wizz יחד עד שהוא לא יכול לקבל כל חלקה, ואז לשפשף דרך מסננת כדי להיפטר זרעי פטל.
שים את גבינת שמנת לתוך קערת ערבוב עם הסוכר ואת תערובת פטל מסננת. הכה עם מקציף חשמלי עד חלקה.
בואו לרכך את הגלידה בקערה גדולה, אבל לא להמיס, ואז לקפל את תערובת גבינת שמנת קצת בכל פעם עד מעורב היטב ולא גושים גלידה נראים לעין.
לגרד לתוך פח מוכן ברמה העליונה. מכסים בסרט נצמד, לא נותנים לו לגעת בחלק העליון של עוגת הגבינה, ואז להקפיא לפחות לילה או עד 3 חודשים לפני ההגשה.
כדי לשרת, להסיר את הסרט נצמד כיסוי, להרים את עוגת הגבינה, או להחליק החוצה אם בדיל רופף תחתית.
הסר כל סרט נצמדות שנותר. לקשט את הדף עם פטל טרי טפטוף עם קצת יותר שוקולד לבן נמס.