לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת גבינה מייפל-ערמונים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 511 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . גשו לסופר וקנו שמנת, סוכר קונדיטורים, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 20% , המנה הזו גרועה למדי. נסו עוגת גבינה ערמונים , צלי כתר חזיר מזוגג מייפל וקלבדוס עם מחית תפוחים-ערמונים , ועוגת גבינה ערמונים ואגוזי לוז בריאה באופן דקדנטי... או מה שאכלתי לארוחת בוקר השבוע (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ' ריבוע). לעטוף היטב נייר כסף סביב התבנית.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הקרקר, הסוכר והקינמון; מערבבים פנימה חמאה. לחץ על התחתית ובמרחק של 1-1/2 אינץ' במעלה דפנות התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-
3
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-
4
אופים ב-375 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת. מנמיכים את החום ל-325 מעלות.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.