עוגת גבינה מייפל-ערמונים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת גבינה מייפל-ערמונים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 511 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . גשו לסופר וקנו שמנת, סוכר קונדיטורים, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 20% , המנה הזו גרועה למדי. נסו עוגת גבינה ערמונים , צלי כתר חזיר מזוגג מייפל וקלבדוס עם מחית תפוחים-ערמונים , ועוגת גבינה ערמונים ואגוזי לוז בריאה באופן דקדנטי... או מה שאכלתי לארוחת בוקר השבוע (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ' ריבוע). לעטוף היטב נייר כסף סביב התבנית.
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הקרקר, הסוכר והקינמון; מערבבים פנימה חמאה. לחץ על התחתית ובמרחק של 1-1/2 אינץ' במעלה דפנות התבנית המוכנה.
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
אופים ב-375 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת. מנמיכים את החום ל-325 מעלות.
למילוי, בסיר קטן, מביאים 1-1/2 כוסות סירופ מייפל לרתיחה נמוכה; מבשלים עד לצמצום לכ-1 כוס. מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה שמנת חמוצה, קמח, וניל, מלח וסירופ מקורר.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ' מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים ב-325 מעלות למשך 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שהמרכז רק מתייצב והחלק העליון נראה עמום.
הסר תבנית קפיצית מאמבט מים; להסיר נייר כסף. מצננים עוגת גבינה על רשת למשך 10 דקות; לשחרר את הקצוות מהתבנית עם סכין. מצננים עוד שעה. מקררים למשך הלילה.
עבור ערמונים מסוכרים, מערבבים בקערה קטנה סוכר ומלח.
מוסיפים ערמונים; לזרוק למעיל.
מורחים באופן שווה על גבי 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-19 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב פעם אחת לאחר 10 דקות. מעבירים מיד לתבנית מרופדת בנייר שעווה; להתקרר לחלוטין.
מגישים עוגת גבינה עם ערמונים וסירופ מייפל.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.