עוגת גבינה מנגו עם סירופ לימון בזיליקום
עוגת גבינה מנגו עם סירופ לימון בזיליקום הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת ריקוטה חלב, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. נסו גלידת עוגת גבינה עם סירופ מנגו, עוגות לימון עם סירופ לימון בזיליקום, ו המבורגר טוחן ריחן לימון נהדר עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
עבור עוגת גבינה מנגו: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
לעטוף את החלק החיצוני של מחבת 9 אינץ 'springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים עם 2 שכבות של רדיד כבד חובה. טוחנים היטב את הביסקוטי במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון (לא הצדדים) של המחבת מוכן.
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 15 דקות. לקרר את הקרום לחלוטין על מדף קירור.
מערבבים את גבינת שמנת וריקוטה במעבד מזון.
מוסיפים את מחית המנגו, הביצים והסוכר והדופק עד לתערובת חלקה.
יוצקים את תערובת המנגו על הקרום במחבת.
מניחים את מחבת springform במחבת צלייה גדולה.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי מחבת המעיין.
אופים עד עוגת הגבינה הוא מוצק ונע מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה 30 דקות.
מעבירים את העוגה למתלה קירור כדי להתקרר במשך 30 דקות.
מקום במקרר מגניב לחלוטין, לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
מניחים את הסוכר, מים, ומיץ לימון בסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שהסוכר מומס. לקרר את הסירופ לחלוטין. במעבד מזון לשלב את בזיליקום וסירופ מקורר. דופק עד עשבי תיבול קצוצים דק. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה.
פורסים את עוגת הגבינה ומניחים על צלחת הגשה.