קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום שקדים

עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום שקדים
עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום שקדים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 16 . מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, תמצית ונילן, פירורי קרקר גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 17 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 שעה ו 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 22%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום שקדים, עוגת גבינה מסקרפונה אוכמניות עם קרום אמרטי, ו עוגת גבינה מסקרפונה אוכמניות עם קרום אמרטי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום: מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
עטפו היטב את החלק החיצוני של תבנית קפיצית בקוטר 9 אינץ 'עם דפנות בגובה 2 3/4 אינץ' עם 3 שכבות של נייר כסף כבד. טוחנים דק את השקדים, פירורי הקרקר והסוכר במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שנוצרים פירורים לחים. לחץ על תערובת השקדים על תחתית התבנית המוכנה (לא על דפנות התבנית).
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים את הקרום עד שהוא מתייצב ומתחיל להשחים, בערך 12 דקות. מגניב. הורידו את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
למילוי: בעזרת מערבל חשמלי מקציפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, גבינת המסקרפונה והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה, ומגרדים מדי פעם את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי. מקציפים פנימה את מיץ הלימון והווניל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
קערהקערה
7
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
8
יוצקים את תערובת הגבינה על הקרום שבתבנית.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים את תבנית הקפיץ בתבנית צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
יוצקים מספיק מים חמים לתבנית הצלייה כדי להגיע באמצע הדרך לדפנות תבנית הקפיץ.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מחבת צלייהמחבת צלייה
11
אופים עד מרכז הגבינה נע מעט כאשר המחבת מזועזעת בעדינות, בערך 1 שעה 5 דקות (העוגה תהפוך המשרד כאשר הוא קר).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
מעבירים את העוגה למעמד; מגניב במשך שעה 1. מקררים עד שעוגת הגבינה קרה, לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
1
שלב את ממרח השוקולד-אגוזי לוז והשמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים במיקרוגל עד חם, ערבוב כל 20 שניות כדי למזג, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
3
חותכים את העוגה ל טריזים.
4
מזלפים את רוטב השוקולד על הטריזים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם ריזלינג קציר מאוחר, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. המלאך המאוחר קציר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל מאוחר קציר ריזלינג
אנג ' ל מאוחר קציר ריזלינג
המלאך של מסינה חוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.