עוגת גבינה מעורבבת דלעת
עוגת גבינה מעורבבת דלעת דורשת כ 1 שעה ו 12 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת דלעת מעורבבת בגבינת דלעת, חטיפי גבינה עם קרם דלעת מעורבבים, ו עוגיות דלעת עם גבינת שמנת מעורבבות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C.)
בקערה בינונית, מערבבים עוגיות כתושות, 3 כפות חמאה מומסת ו 3 כפות קמח. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של ungreased 9 אינץ צלחת עוגה.
אופים כ 12 דקות או עד חום בהיר. אפשר להתקרר.
בקערה גדולה, לשלב סוכר לבן, סוכר חום, קמח, גבינת שמנת. הכה במהירות נמוכה עד חלקה. שמור 1/2 כוס של תערובת זו כדי מערבולת מאוחר יותר. לתערובת בקערה, מוסיפים וניל, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל. להתמזג ביצים מחית דלעת. לגרד קערה, ולהכות עד חלקה.
מערבבים 1 כף חלב לתוך תערובת גבינת שמנת שמורה. טיפה על ידי כפיות על תערובת הדלעת. השתמש בסכין כדי לסובב באופן דקורטיבי את שני התערובות יחד.
כיסוי קצה קרום עם רצועת 2 עד 3 אינץ ' של רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים ב 35 מראש עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר לסכל את 15 הדקות האחרונות של אפייה. מגניב 30 דקות, ואז לקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.