עוגת גבינה מערבולת דלעת
מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני קרקע מקף, דלעת, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת גבינה מערבולת דלעת, עוגת גבינה מערבולת דלעת, ו עוגת גבינה מערבולת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי הצמד זנגביל, אגוזי פקאן וחמאה; לחץ בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ 'בצד של מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת, 3/4 כוס סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
הסר 1-1/2 הבלילה רגיל כוסות; מקום בקערה קטנה. מערבבים הנותרים 1/4 כוס סוכר, דלעת ותבלינים לתוך הבלילה הנותרים. כפית חצי הבלילה דלעת לתוך הקרום; העליון עם כפיות של חצי הבלילה רגיל שמורות. חזור על שכבות.
חותכים דרך חובטים עם סכין כמה פעמים עבור אפקט שיש.
אופים 55 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב לגמרי. מקררים 4 שעות או לילה.
חתוך ל-16 פרוסות. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.