עוגת גבינה מערבולת דלעת פילדלפיה
עוגת גבינה מערבולת דלעת פילדלפיה היא ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. . אם יש לך וניל, דלעת, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C, פילדלפיה שוקולד וניל מערבולת עוגת גבינה, ו PHILADELPHIA 3-Step Raspberry-מערבולת עוגת גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים פירורי עוגיות, פקאן וחמאה. לחץ על תחתית 9 אינץ ' מחבת springform.
מקציפים גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
הסר 1 הבלילה רגיל כוס; מקום בקערה קטנה. מערבבים הנותרים 1/4 כוס סוכר, דלעת ותבלינים לתוך הבלילה הנותרים. כפית הבלילה דלעת לתוך הקרום; העליון עם כפיות של הבלילה רגיל שמורות.
חותכים דרך חובטים עם סכין כמה פעמים עבור אפקט שיש.
אופים 45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב לגמרי. מקררים 4 שעות או לילה.
חתוך ל-12 פרוסות. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.