קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות79
מגזין

עוגת גבינה מערבולת קרמל

עוגת גבינה מערבולת קרמל
מתכון זה מספק 1 מנות. עם 6835 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 607g של שומן כל אחד. אם $20.66 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה מערבולת קרמל יכול להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. לכי לחנות ותקני קרם, אגוזי מלך, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה מערבולת קרמל קינוח, עוגת גבינה עם קרמל ומערבולת ותפוחים, ו עוגת גבינה מערבלת קרמל תפוחים (סיר חרס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים את האגוזים בתוך עוגה או מחבת עוגה וטוסט במשך 12 דקות, ערבוב המחבת לאחר 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את המחבת מהתנור וקריר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לרסס את החלק הפנימי של מחבת springform עם תרסיס אפייה nonstick. לעטוף רדיד אלומיניום כבד חובה בחוזקה סביב החלק התחתון של המחבת כדי למנוע מים מחלחל פנימה כפי שהוא אופה באמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
דופק את האגוזים ואת הסוכר החום בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד אגוזי מלך הם הקרקע דק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
יוצקים את החמאה דרך צינור הזנה ודופק עד התערובת מתחילה להחזיק יחד בגושים לחים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
7
להעביר את התערובת למחבת springform ולחץ על הקרום באופן שווה על החלק התחתון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1
מקציפים את גבינת השמנת בקערה של מערבל לעמוד חשמלי באמצעות מצורף מקצף שטוח, או בקערה גדולה באמצעות מערבל יד, עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הסוכרים ומכים יחד היטב.
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מוסיפים את הוניל ואז מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5
יוצקים 1 / 2 של הבלילה למחבת מוכנה. ואז לשפוך 1 / 2 של רוטב הקרמל על הבלילה. השתמש בקצה של סכין או קיסם כדי להסתחרר יחד. חזור שוב עם הבלילה ורוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את המחבת springform לתוך מחבת עוגה גדולה יותר או מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
יוצקים מים רותחים לתוך המחבת התחתונה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
אופים את העוגה במשך 1 שעה ו 30 דקות, או עד פחזניות העוגה והחלק העליון הוא זהב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
הסירו את המחבתות מהתנור והעבירו את מחבת הקפיץ למתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין. מכסים את החלק העליון של עוגת הגבינה עם נייר שעווה בחוזקה לעטוף בנייר אלומיניום ואז צמרמורת לפחות 8 שעות. שחרר את קליפ בצד של מחבת springform בעדינות למשוך את הצדדים מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מגישים עוגת הגבינה בטמפרטורת החדר.
1
אחסן את העוגה עטוף בחוזקה בנייר אלומיניום עד 4 ימים במקרר. כדי להקפיא עד 4 עשים, לעטוף את העוגה בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד. אם קפוא, להפשיר לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
Reprinted with permission from Caramel by Carole Bloom, © 2013 גיבס סמית
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי