עוגת גבינה מערבולת קרמל
מתכון זה מספק 1 מנות. עם 6835 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 607g של שומן כל אחד. אם $20.66 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה מערבולת קרמל יכול להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. לכי לחנות ותקני קרם, אגוזי מלך, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה מערבולת קרמל קינוח, עוגת גבינה עם קרמל ומערבולת ותפוחים, ו עוגת גבינה מערבלת קרמל תפוחים (סיר חרס) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 350 מעלות F.
מניחים את האגוזים בתוך עוגה או מחבת עוגה וטוסט במשך 12 דקות, ערבוב המחבת לאחר 6 דקות.
הסר את המחבת מהתנור וקריר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
לרסס את החלק הפנימי של מחבת springform עם תרסיס אפייה nonstick. לעטוף רדיד אלומיניום כבד חובה בחוזקה סביב החלק התחתון של המחבת כדי למנוע מים מחלחל פנימה כפי שהוא אופה באמבט מים.
דופק את האגוזים ואת הסוכר החום בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד אגוזי מלך הם הקרקע דק, על 1 דקה.
יוצקים את החמאה דרך צינור הזנה ודופק עד התערובת מתחילה להחזיק יחד בגושים לחים.
להעביר את התערובת למחבת springform ולחץ על הקרום באופן שווה על החלק התחתון.
מקציפים את גבינת השמנת בקערה של מערבל לעמוד חשמלי באמצעות מצורף מקצף שטוח, או בקערה גדולה באמצעות מערבל יד, עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את הסוכרים ומכים יחד היטב.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הוניל ואז מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים לחלוטין.
יוצקים 1 / 2 של הבלילה למחבת מוכנה. ואז לשפוך 1 / 2 של רוטב הקרמל על הבלילה. השתמש בקצה של סכין או קיסם כדי להסתחרר יחד. חזור שוב עם הבלילה ורוטב הנותרים.
מניחים את המחבת springform לתוך מחבת עוגה גדולה יותר או מחבת צלייה.
יוצקים מים רותחים לתוך המחבת התחתונה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של מחבת העוגה.
אופים את העוגה במשך 1 שעה ו 30 דקות, או עד פחזניות העוגה והחלק העליון הוא זהב בהיר.
הסירו את המחבתות מהתנור והעבירו את מחבת הקפיץ למתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין. מכסים את החלק העליון של עוגת הגבינה עם נייר שעווה בחוזקה לעטוף בנייר אלומיניום ואז צמרמורת לפחות 8 שעות. שחרר את קליפ בצד של מחבת springform בעדינות למשוך את הצדדים מלמטה.
מגישים עוגת הגבינה בטמפרטורת החדר.
אחסן את העוגה עטוף בחוזקה בנייר אלומיניום עד 4 ימים במקרר. כדי להקפיא עד 4 עשים, לעטוף את העוגה בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד. אם קפוא, להפשיר לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
Reprinted with permission from Caramel by Carole Bloom, © 2013 גיבס סמית