אם יש לך מלח, קמח, גבינת קוטג'קטנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה עם אמרטו שוקולד, עוגת גבינה עם שוקולד-אמרטו, ו עוגת גבינה ללא אפייה עם שוקולד אמרטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, מערבולת עוגיות עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים חמאה ומערבלים עד מעורבב. לחץ על תערובת עוגיות באופן שווה על התחתון ו 3/4 אינץ 'במעלה הצד של עוגת גבינה נשלפת שפה 8 אינץ' או מחבת עוגה (לפחות 1 1/2 ב. עמוק).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
במעבד מזון או בקערה עם מיקסר, מערבולת או להכות עד להחליק את neufchtel, גבינת קוטג', ביצה, סוכר, קקאו, קמח, וניל, מלח וליקר שקדים. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. לגרד תערובת לתוך קרום שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קרקרים מחיטה מלאה
זילוף בצורת לב
3/4 כוס יוגורט תפוזים
דבש הדרים
( 23)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אופה עוגת גבינה בתנור רגיל או הסעה 350 עד המילוי נראה יבש על שפת העוגה והוא מוצק במרכז כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
תריץ סכין עם להב דק בין עוגה לשפת פאן. מקררים עוגה, חשוף, עד מגניב, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
לשרת, או אם לפצות עד 2 ימים קדימה, לעטוף אטום וצינה.