עוגת גבינה עם בטטה
אם יש לכם פירות יער, סוכר, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת גבינה עם בטטה, עוגת גבינה עם בטטה, ו עוגת גבינה עם בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה פאונד: גריז וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
באמצעות מיקסר, שמנת יחד את החמאה, גבינת שמנת וסוכר עד התערובת היא קלה ורכה.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בתמציות לימון ווניל. עם המיקסר מוגדר מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את הקמח מנופה עד התערובת חלקה. לנצח עד שיתאחדו.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
מניחים את המחבת בתנור קר ואופים ב 163° במשך 1 1/2 שעות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור ולאפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני היציאה על מתלה תיל. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
לעוגת הגבינה בטטה: מרתיחים את תפוחי האדמה המתוקים במשך 40 עד 50 דקות, או עד למכרז.
מסננים את תפוחי האדמה, ולהפעיל אותם מתחת למים קרים כדי להסיר את העור. מועכים את תפוחי האדמה המתוקים בקערה, מניחים בצד ומאפשרים להם להתקרר לחלוטין.
מחממים את התנור ל 177°. בשורה התחתונה של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם קלף ולרסס את הצדדים עם תרסיס nonstick.
מניחים את פרוסות 1/4 אינץ ' של עוגת גבינת שמנת בתחתית המחבת.
מקציפים את גבינת שמנת עד רכות, בהדרגה הוספת הסוכר עד שהוא מעורבב היטב.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים את הפירה בטטה.
מוסיפים את החצי וחצי, וניל ואגוז מוסקט ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ואופים במשך 1 שעה או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
מוציאים מהתנור ומאפשרים לעוגת הגבינה להתקרר. כאשר העוגה הוא מגניב, להפעיל סכין לאורך הקצוות ולהסיר אותו מהמחבת על ידי הפיכת אותו על צלחת. ואז להעביר את עוגת הגבינה למגש, קרום בצד למטה, ומקרר עד מוכן לשרת.
מקשטים עם פירות יער טריים.