עוגת גבינה עם גבינת עיזים וריבת תאנים
מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, ו עוגת גבינה עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 350 ° F. בקערת ערבוב קטנה, לערבב יחד את כל החומרים אבל חמאה. ממיסים חמאה בסיר קטן על הכיריים או בקערה בטוחה למיקרוגל.
מערבבים חמאה לתוך מרכיבים יבשים עם קצות אצבעות, ולאחר מכן לחץ באופן שווה בתחתית של מחבתות.
אופים במשך 5 דקות, ואז להסתובב ולאפות עוד 2-3 דקות, עד קמח שקדים קלוי. חמאה עלולה לגרום קרום לבועה פעיל בעת האפייה, לא להיכנס לפאניקה, הקרום יישב פעם מגניב. אפשר לקרום להתקרר לחלוטין לפני הוספת מילוי.
למילוי: טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 300 ° F. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או בקערת ערבוב בינונית עם מיקסר חשמלי כף יד, קרם יחד גבינת שמנת, גבינת עיזים וסוכר. אל תהפוך מערבל בעבר שתי המהירויות הראשונות כפי שאתה לא רוצה לשלב אוויר עודף. לגרד קערה לעתים קרובות. לאחר תערובת מוקרם לחלוטין, להוסיף ביצה ומערבבים עד משולב באופן מלא, גירוד קערה לפי הצורך.
מוסיפים שמנת ומערבבים באופן מלא, ואז מוסיפים מיץ לימון ווניל ומערבבים עד חלקה לחלוטין, קערת גירוד לפי הצורך.
חתיכות קרע של רדיד לפחות ארבעה סנטימטרים יותר מאשר קוטר של מחבתות.
מחבתות מקום במרכז לסכל בעדינות לקפל לסכל בחוזקה את הצדדים, crimping סגור בחלק העליון. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות, ולאחר מכן למקם מחבתות בכלי אפייה ולמלא כלי עם אינץ ' של מים חמים.
אופים במשך 15 דקות, ואז להפוך ולאפות עוד 1
בדוק ולהפוך כל 5 דקות לאחר מכן, 5-10 דקות צריך להיות מספיק. עוגות נעשות כאשר jiggly אבל כבר לא liquidy.
הסר כלי מהתנור ולאפשר לעוגות להגיע לטמפרטורת החדר לפני הסרת רדיד ומאפשר להגדיר במקרר לילה.
מניחים סוכר, מים, זרעי חרדל בסיר בינוני על חום גבוה ומביאים לרתיחה. נמוך יותר מבשלים ומבשלים עד שכל הסוכר הוא מומס, ערבוב מדי פעם. בינתיים, להסיר נובעת תאנים לחתוך לרבעים.
מוסיפים תאנים לסירופ ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסירופ עבה מאוד ובועות איטיות והופכים לקצף, כ -30 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף גרידת לימון, פלפל וחומץ, ערבוב לשלב באופן מלא, ואז למזג חתיכות של תאנה בערך עם בלנדר טבילה או על הגדרה נמוכה בבלנדר רגיל.
מניחים מעל אמבט קרח או חשוף במקרר כדי להירגע.
לשרת: חם להב סכין קילוף במים חמים לנגב יבש. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה פנים של מחבתות, reheating להב סכין ניגוב לפי הצורך. שחרר springform ולפתוח באופן מלא, ואז בזהירות להרים ישר עד כדי להסיר. השתמש בסכין חיתוך לחתוך כל עוגה לשש טריזים, חימום להב ניגוב בין כל חתך. למעלה כל טריז של עוגה עם כפית של ריבה ומקשטים עם שקדים קלויים flaked, אם תרצה בכך.