קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

עוגת גבינה עם גבינת עיזים וריבת תאנים

עוגת גבינה עם גבינת עיזים וריבת תאנים
מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, ו עוגת גבינה עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 350 ° F. בקערת ערבוב קטנה, לערבב יחד את כל החומרים אבל חמאה. ממיסים חמאה בסיר קטן על הכיריים או בקערה בטוחה למיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
מערבבים חמאה לתוך מרכיבים יבשים עם קצות אצבעות, ולאחר מכן לחץ באופן שווה בתחתית של מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
אופים במשך 5 דקות, ואז להסתובב ולאפות עוד 2-3 דקות, עד קמח שקדים קלוי. חמאה עלולה לגרום קרום לבועה פעיל בעת האפייה, לא להיכנס לפאניקה, הקרום יישב פעם מגניב. אפשר לקרום להתקרר לחלוטין לפני הוספת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
קמח שקדיםקמח שקדים
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
למילוי: טמפרטורת תנור נמוכה יותר ל 300 ° F. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או בקערת ערבוב בינונית עם מיקסר חשמלי כף יד, קרם יחד גבינת שמנת, גבינת עיזים וסוכר. אל תהפוך מערבל בעבר שתי המהירויות הראשונות כפי שאתה לא רוצה לשלב אוויר עודף. לגרד קערה לעתים קרובות. לאחר תערובת מוקרם לחלוטין, להוסיף ביצה ומערבבים עד משולב באופן מלא, גירוד קערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
תנורתנור
5
מוסיפים שמנת ומערבבים באופן מלא, ואז מוסיפים מיץ לימון ווניל ומערבבים עד חלקה לחלוטין, קערת גירוד לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ונילוניל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
חתיכות קרע של רדיד לפחות ארבעה סנטימטרים יותר מאשר קוטר של מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מחבתות מקום במרכז לסכל בעדינות לקפל לסכל בחוזקה את הצדדים, crimping סגור בחלק העליון. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות, ולאחר מכן למקם מחבתות בכלי אפייה ולמלא כלי עם אינץ ' של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים במשך 15 דקות, ואז להפוך ולאפות עוד 1
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בדוק ולהפוך כל 5 דקות לאחר מכן, 5-10 דקות צריך להיות מספיק. עוגות נעשות כאשר jiggly אבל כבר לא liquidy.
10
הסר כלי מהתנור ולאפשר לעוגות להגיע לטמפרטורת החדר לפני הסרת רדיד ומאפשר להגדיר במקרר לילה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
1
מניחים סוכר, מים, זרעי חרדל בסיר בינוני על חום גבוה ומביאים לרתיחה. נמוך יותר מבשלים ומבשלים עד שכל הסוכר הוא מומס, ערבוב מדי פעם. בינתיים, להסיר נובעת תאנים לחתוך לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
סוכרסוכר
מיםמים
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים תאנים לסירופ ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסירופ עבה מאוד ובועות איטיות והופכים לקצף, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
תאניםתאנים
3
הסר מהחום ולהוסיף גרידת לימון, פלפל וחומץ, ערבוב לשלב באופן מלא, ואז למזג חתיכות של תאנה בערך עם בלנדר טבילה או על הגדרה נמוכה בבלנדר רגיל.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חומץחומץ
פלפלפלפל
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
בלנדרבלנדר
4
מניחים מעל אמבט קרח או חשוף במקרר כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
5
לשרת: חם להב סכין קילוף במים חמים לנגב יבש. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה פנים של מחבתות, reheating להב סכין ניגוב לפי הצורך. שחרר springform ולפתוח באופן מלא, ואז בזהירות להרים ישר עד כדי להסיר. השתמש בסכין חיתוך לחתוך כל עוגה לשש טריזים, חימום להב ניגוב בין כל חתך. למעלה כל טריז של עוגה עם כפית של ריבה ומקשטים עם שקדים קלויים flaked, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מיםמים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין