והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. אם יש לך סוכריות חמאת בוטנים גביע, שבבי שוקולד, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: יוגורט יווני חמאת בוטנים עוגת גבינה עם מייפל בוטנים אשכולות, לא אופים עוגת גבינה עם חמאת בוטנים קפואה {קרם חמאת אגוזים}, ו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות. למלא מחבת עם מים חמים ולשים אותו בתנור על המדף התחתון. בשורה התחתונה של מחבת בצורת קפיץ עם נייר, ולאחר מכן לעטוף את המחבת את הצדדים בנייר כסף כדי להבטיח שום עוגת גבינה דולפת החוצה בזמן הבישול.
שלב פירורי קרקר עם חמאה מומסת וסוכר, מערבבים יחד, ולאחר מכן לחץ לתוך המחבת, מגיע רק מעט את הקצוות עם הפירורים. מקציפים גבינת שמנת עד רך ורך; מוסיפים חלב ומכה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים שוקולד מותך ומכים עד שהוא חלק, ואז מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים עד שמתמזגים היטב. מקפלים את כל אבל 1/2 כוס של כוסות חמאת בוטנים ואז לשפוך לתוך מחבת בצורת האביב מוכן. מנקדים את החלק העליון של עוגת הגבינה עם סוכריות חמאת בוטנים שנותרו ואופים במשך 60-70 דקות, עד העוגה מוגדרת (המרכז עשוי להישאר קצת מתפתל אבל יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר). מגניב לחלוטין ומקרר לפני חיתוך.Facebook
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאת בוטנים
כוסות חמאת בוטנים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)