עוגת גבינה עם חמוציות בזיגוג פורט
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "חמוציות" או " מים " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תות Mascarpone טארט עם זיגוג נמל, עוגת גבינה תפוחים עם זיגוג קרמל מלוח, ו חמוציות עם גרידה כתומה ונמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר במעבד עד בשילוב. בהדרגה להוסיף חמאה ולעבד עד לגושים לחים טופס. לחץ על פירורים על החלק התחתון ו 1 1/2 אינץ 'למעלה הצדדים של 10 אינץ' בקוטר springform פאן עם תחתית נשלפת.
אופים עד הסט, כ -12 דקות.
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
מניחים 1/2 כוס שמנת בקערה בינונית; ומפזרים ג ' לטין מעל.
שלב 1 כוס שמנת וגבינה שמנת בסיר בינוני כבד.
לטאטא מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת חלקה רק מתחיל להתבשל.
מוסיפים תערובת ג ' לטין; להקציף להתמוסס. מסננים לתוך קערה גדולה.
בואו לעמוד 45 דקות כדי להתקרר.
שלב הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, ותמצית וניל בקערה גדולה אחרת. לגרד זרעים שעועית וניל; שעועית מילואים לשימוש נוסף. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד תערובת מתעבה פסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת גבינת שמנת 3 תוספות.
העברת מילוי לקרום מוכן. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
מניחים 1 כף מים בקערה קטנה.
להביא פורט, סוכר, אניס כוכב, מקל קינמון, ציפורן, קליפת תפוז לרתיחה בסיר גדול כבד על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות.
להוסיף חמוציות תערובת ומבשלים עד חמוציות מתחילים פופ, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים כמה נוזל חמוציות חם לתוך תערובת ג 'לטין בקערה קטנה כדי להמס ג' לטין; מערבבים תערובת ג ' לטין לתוך תערובת חמוציות בסיר.
להעביר לקערה בינונית; לקרר עד קר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
רגע לפני ההגשה, להסיר פן הצדדים לשחרר טארט.
חותכים עוגת גבינה לטריז. כפית תערובת חמוציות על כל טריז ומגישים.
* Seedpod בצורת כוכב חום שניתן למצוא בשווקים אסיאתיים וחנויות מזון מיוחדות, כמו גם בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים.