קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת גבינה עם חמוציות בזיגוג פורט

עוגת גבינה עם חמוציות בזיגוג פורט
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "חמוציות" או " מים " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תות Mascarpone טארט עם זיגוג נמל, עוגת גבינה תפוחים עם זיגוג קרמל מלוח, ו חמוציות עם גרידה כתומה ונמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר במעבד עד בשילוב. בהדרגה להוסיף חמאה ולעבד עד לגושים לחים טופס. לחץ על פירורים על החלק התחתון ו 1 1/2 אינץ 'למעלה הצדדים של 10 אינץ' בקוטר springform פאן עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עד הסט, כ -12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
1
מניחים 1/2 כוס שמנת בקערה בינונית; ומפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד 5 דקות.
3
שלב 1 כוס שמנת וגבינה שמנת בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
לטאטא מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת חלקה רק מתחיל להתבשל.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מהחום.
6
מוסיפים תערובת ג ' לטין; להקציף להתמוסס. מסננים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו לעמוד 45 דקות כדי להתקרר.
8
שלב הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, ותמצית וניל בקערה גדולה אחרת. לגרד זרעים שעועית וניל; שעועית מילואים לשימוש נוסף. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד תערובת מתעבה פסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת גבינת שמנת 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
העברת מילוי לקרום מוכן. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1
מניחים 1 כף מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
בואו לעמוד 5 דקות.
4
להביא פורט, סוכר, אניס כוכב, מקל קינמון, ציפורן, קליפת תפוז לרתיחה בסיר גדול כבד על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להוסיף חמוציות תערובת ומבשלים עד חמוציות מתחילים פופ, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
6
הסר מהחום. מערבבים כמה נוזל חמוציות חם לתוך תערובת ג 'לטין בקערה קטנה כדי להמס ג' לטין; מערבבים תערובת ג ' לטין לתוך תערובת חמוציות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להעביר לקערה בינונית; לקרר עד קר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
רגע לפני ההגשה, להסיר פן הצדדים לשחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
חותכים עוגת גבינה לטריז. כפית תערובת חמוציות על כל טריז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
10
* Seedpod בצורת כוכב חום שניתן למצוא בשווקים אסיאתיים וחנויות מזון מיוחדות, כמו גם בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים.