קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם לימון מפילדלפיה

עוגת גבינה עם לימון מפילדלפיה
עוגת גבינה ליים פילדלפיה דורשת כ 4 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חמאה, סוכר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה לא כל כך מרהיב. נסו PHILADELPHIA 3-שלב עוגת גבינה סיד מפתח, בראוניז עוגת גבינה לימון מפתח & פילדלפיה 6 ימים לקמפיין טעים, ו פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים פירורי גרהם וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
3
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מוסיפים קליפת לימון ומיץ; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
מיץמיץ
5
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכה במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
יוצקים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
אופים 45 עד 50 דקות או עד המרכז הוא כמעט להגדיר. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת השפה. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. למעלה עם ציפוי מוקצף רק לפני ההגשה. אחסן שאריות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מריתמרית
סכיןסכין
מחבתמחבת