עוגת גבינה עם לימון מפילדלפיה
עוגת גבינה ליים פילדלפיה דורשת כ 4 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חמאה, סוכר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה לא כל כך מרהיב. נסו PHILADELPHIA 3-שלב עוגת גבינה סיד מפתח, בראוניז עוגת גבינה לימון מפתח & פילדלפיה 6 ימים לקמפיין טעים, ו פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים פירורי גרהם וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים קליפת לימון ומיץ; מערבבים היטב.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכה במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
אופים 45 עד 50 דקות או עד המרכז הוא כמעט להגדיר. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת השפה. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. למעלה עם ציפוי מוקצף רק לפני ההגשה. אחסן שאריות במקרר.