מתלה במרינדה של כבש
מתלה טלה ברוטב במרינדה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. אם יש לך גבעולי רוזמרין, שיני שום, מתלי כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מתלה במרינדה אסיאתית של כבש, צלעות כבש מצופות בעשב, ו צלעות כבש מצופות בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
לנקות את עצמות הצלעות היטב על ידי גירוד בשר וגידים עם סכין חדה קטנה.
חותכים את המדפים ב 1/2 כך שכל אחד יש ארבע צלעות.
מערבבים יחד את שמן הזית, שום כתוש, רוזמרין כתוש ורסיסי טימין בקערה גדולה.
מוסיפים את הטלה ואת המעיל היטב. לטחון כמה פלפל שחור גס על כל. לעטוף היטב ולשרות את המתלים בן לילה.
למחרת להסיר את הטלה מן המרינדה לגרד כמה שיותר עשבי תיבול ככל האפשר. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים 2 כפות שמן זית. מתבלים את הטלה היטב במלח; אין צורך להוסיף פלפל, וצורבים את צד השומן עד הזהב, כ -7 דקות. הפוך כך שהצד השמן הוא מעלה וצולה בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות.
תן מנוחה rack במשך 10 דקות לפני חיתוך.
כדי לשרת, לחתוך כל מתלה כבש ל 4 חתיכות שוות, 2 עצמות לקצוץ לשרת על צלחות בודדות או מגש עם הליווי של הבחירה שלך.