עוגת גבינה עם עוגיות חמאת בוטנים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים עוגת גבינה, חמאת בוטנים עוגיות בצק עוגת גבינה פאי, ו חמאת בוטנים עוגת גבינה חטיפי עוגיות.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9 אינץ תבנית אפייה עם נייר, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים של פאן; להפריש. לחתוך גס 16 של העוגיות; להפריש.
מניחים 16 עוגיות שנותרו במיכל מעבד מזון; כיסוי. תהליך 30 עד 45 שניות או עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה; מערבבים היטב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, קמח ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים שמנת חמוצה וחמאת בוטנים; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב. מערבבים בעדינות 1-1 / 2 כוסות של עוגיות קצוצות; לשפוך מעל הקרום.
מפזרים עם עוגיות קצוצות שנותרו.
אופים 45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב. להכניס למקרר 3 שעות או לילה.
הסר עוגת גבינה ממחבת, באמצעות ידיות לסכל.
חותכים ל -20 חתיכות לשרת. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.