קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם פחמימות ועוגת שוקולד

עוגת גבינה עם פחמימות ועוגת שוקולד
אם יש לכם חמאה, פירורי עוגיות שוקולד, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם פחמימות וערבוביה, דלי פחמימות עוגת גבינה פטל, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירורי עוגיות, חמאה, 3 כפות Splenda, ואגוזים. לחץ באופן שווה בתחתית מחבת springform 9 אינץ'. הצינה קרום תוך הכנת המילוי. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C)
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
SplendaSplenda
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, מקציפים חלבונים עד נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה גדולה נוספת, לנצח גבינת שמנת, שמנת חמוצה, 1 כוס Splenda, ותחליף קמח עד חלקה. מקציפים חלמונים ביצה אחד בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל תוספת. מקפלים בעדינות חלבון ביצה מוקצף לתערובת גבינת שמנת. הבלילה כפית לתוך קרום מוכן. לאט לסובב 6 אונקיות של שוקולד נמס דרך תערובת גבינה לתת אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
SplendaSplenda
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים מחבת על גיליון עוגיות בתנור שחומם מראש, ואופים 60 עד 70 דקות או עד שנקבע. כבה את התנור, ותן לעוגה להתקרר בתנור כשהדלת פתוחה. כאשר מגניב, להעביר למקרר, וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מורחים 3 אונקיות של שוקולד נמס על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מפזרים עם אגוזים קצוצים הנותרים, ולאחר מכן מקררים עד צונן. לגרד שוקולד מחבת ליצירת רסיסים. לקשט את העוגה עם שבבי שוקולד על ידי ערמות על החלק העליון, ולחץ אנכית על הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות