עוגת גבינה עם פחמימות ועוגת שוקולד
אם יש לכם חמאה, פירורי עוגיות שוקולד, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם פחמימות וערבוביה, דלי פחמימות עוגת גבינה פטל, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות, חמאה, 3 כפות Splenda, ואגוזים. לחץ באופן שווה בתחתית מחבת springform 9 אינץ'. הצינה קרום תוך הכנת המילוי. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C)
בקערה גדולה, מקציפים חלבונים עד נוקשה אבל לא יבש.
בקערה גדולה נוספת, לנצח גבינת שמנת, שמנת חמוצה, 1 כוס Splenda, ותחליף קמח עד חלקה. מקציפים חלמונים ביצה אחד בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל תוספת. מקפלים בעדינות חלבון ביצה מוקצף לתערובת גבינת שמנת. הבלילה כפית לתוך קרום מוכן. לאט לסובב 6 אונקיות של שוקולד נמס דרך תערובת גבינה לתת אפקט משובש.
מניחים מחבת על גיליון עוגיות בתנור שחומם מראש, ואופים 60 עד 70 דקות או עד שנקבע. כבה את התנור, ותן לעוגה להתקרר בתנור כשהדלת פתוחה. כאשר מגניב, להעביר למקרר, וצינה לילה.
מורחים 3 אונקיות של שוקולד נמס על גיליון עוגיות.
מפזרים עם אגוזים קצוצים הנותרים, ולאחר מכן מקררים עד צונן. לגרד שוקולד מחבת ליצירת רסיסים. לקשט את העוגה עם שבבי שוקולד על ידי ערמות על החלק העליון, ולחץ אנכית על הצדדים של העוגה.