קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם סודה אירי בסיסי עם גבינה

לחם סודה אירי בסיסי עם גבינה
לחם סודה אירי בסיסי עם גבינה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סודה לשתיה, ביצים, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו לחם סודה עם גבינה אירי, לחם סודה אירי גבינה בגריל עם פסטו, ו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף. מקציפים ביצים בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
שים את גבינת הפרמזן בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה, מערבבים את הקמח, המלח וסודה לשתייה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים חלב, כמה כפות בכל פעם, עד התערובת יוצרת בצק רך. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, ללוש כמה פעמים עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבחלב
5
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מלבן בעובי של 1/2 אינץ', וחותכים לריבועים 2x3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מברשת כל ריבוע עם ביצה מוכה, ולטבול את החלק העליון של הכיכר לתוך גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
7
מניחים את הריבועים על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הריבועים משחימים קלות, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור