עוגת הפירות של אמא היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 4521 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 122 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך דומדמניות, סודה לשתייה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, Fruktkaka (עוגת פירות שבדית .... לא כמו האמריקאי Fruitcake), ו האורז הספרדי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים מים רותחים על צימוקים ודומדמניות כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
צימוקים
מים
2
תן תלול במשך 5 דקות, ואז לנקז. בקערה גדולה מאוד לשלב דומדמניות, צימוקים, טיפות מסטיק, דובדבנים מסוכרים, תאריכים מגולענים, אגוזי מלך, תבלינים, ברנדי וג ' לי. מערבבים כדי להתמזג. כסה ותן לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים
סוכריות גומי
דומדמניות
צימוקים
אגוזי מלך
ברנדי
תבלינים
תאריכים
ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). גריז שלושה 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
4
שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור וקרם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
5
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד. מערבבים בוניל. מנפים את הקמח וסודה לשתייה יחד. תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת הפירות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
וניל
קמח לכל מטרה
פירות
ביצה
6
יוצקים באופן שווה לשלושה מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
7
אופים ב 275 מעלות F (135 מעלות C) במשך 2-1/4 עד 3 שעות או עד קיסם מוכנס במרכז הכיכרות יוצא נקי.