עוגת גבינה עם שוקולד II
עוגת גבינה שוקולד ii דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 787 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם כמהין שוקולד (מוות על ידי שוקולד!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת springform 9 אינץ'.
בקערה קטנה, לערבב יחד 1 1/2 כוסות פירורי וופל שוקולד, 2 כפות סוכר, חמאה מומסת. לחץ על החלק התחתון ו 1 1/2 אינץ ' את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ מוכן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 דקות. אפשר להתקרר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
כדי להפוך את המילוי: בסיר קטן, לחמם 1/4 כוס שמנת ו 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס, ערבוב כל הזמן, עד שבבי נמסים.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח גבינת שמנת 1 כוס סוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים ומכים נמוך עד רק מעורבב. מערבבים 1 כפית וניל ותערובת שוקולד שמורה עד מעורבב.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 45 עד 50 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
כדי להפוך ציפוי: בסיר קטן, חום 1/4 כוס שמנת ו 1 כפית וניל עד רק לפני רותחים. מערבבים כל הזמן להיזהר לא לרתוח. יש 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס מוכן בקערה קטנה.
יוצקים את השמנת החמה ומערבבים עם כף עד חלקה.
מורחים על עוגת גבינה אפויה ומקררים בין לילה.