עוגת גבינה עם שוקולד-דובדבן
מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, מילוי עוגת דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן, עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן, ו עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בקערה בינונית, לשלב מרכיבים קרום; לערבב היטב. לחץ בתחתית ו 1 אינץ ' עד הצדדים של ungreased 10 אינץ springform פאן.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה.
הוסף 1 ביצה בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. הכה בתמצית סוכר ושקדים עד חלקה.
הוסף 1/2 כוס שמנת; להתמזג היטב.
כפית 3 1/2 כוסות תערובת גבינת שמנת לתוך מחבת מצופה קרום, מתפשט באופן שווה. בזהירות כפית 1 כוס פאי מילוי באופן שווה על שכבת גבינת שמנת (מילואים הנותרים עוגה מילוי עבור ציפוי). כפית הנותרים גבינת שמנת תערובת שווה על מילוי עוגה.
אופים 1 שעה 5 דקות עד 1 שעה 15 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב במחבת על מתלה תיל 1 שעה.
בסיר 1-ליטר, חום 1/2 כוס שמנת כדי רותחים מעל חום בינוני גבוה.
הסר מהחום. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד מומס.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה.
מניחים עוגת גבינה על נייר מצופה גיליון עוגיות.
מורחים זיגוג על עוגת גבינה מקוררת, המאפשר כמה לזרום למטה בצד. מקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מגישים עם מילוי עוגה שנותר.