עוגת גבינה עם שוקולד וקפה ברוטב מוקה
מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא ליקר קפה, תמצית ונילן, קרקרים שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד-קפה עם רוטב מוקה, עוגת גבינה עם עוגת גבינה עם מצנח עם אוריאו מוקה פטל, ו סופלה קפה עם רוטב מוקה.
הוראות
מערבבים יחד קרקרים וחמאה כתושים; תערובת לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. קרום מגניב במחבת על מתלה חוט. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מקציפים גבינת שמנת 1 כוס סוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
הוסף ליקר קפה, גרגרי קפה, ו 1 כפית וניל, מכה במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת.
הסר ושמור תערובת 1 כוס גבינת שמנת.
יוצקים הבלילה נותרת לתוך קרום מוכן.
ריבועי שוקולד מיקרוגל בקערת זכוכית בגודל בינוני 1 דקה או עד מומס, ערבוב לאחר 30 שניות; בואו להתקרר מעט. מערבבים שמורות 1 תערובת גבינת שמנת כוס לתוך שוקולד נמס, מיזוג טוב. תערובת שוקולד כף בקווים על גבי הבלילה במחבת springform; בעדינות מערבולת עם סכין.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד כמעט להגדיר. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור, עם דלת סגורה, 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת. מגניב על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
הסר צדדים של מחבת springform.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Kahla עבור ליקר קפה.