עוגת גבינה עם שוקולד עם קרח
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך סירופ שוקולד, ופלים שוקולד המפורסם נביסקו, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה עם קרח, עוגת גבינה בננה עם קרח, ו עוגת עוגת גבינה עם אוריאו (מתכונים דומים).
הוראות
שים 20 עוגיות שוקולד (הזמנת 50 עוגיות שלמות) לתוך שקית ניילון רוכסן, באמצעות מערוך, למחוץ אותם פירורים עדינים. קו מחבת עוגה עגולה 8 אינץ 'עם לעטוף פלסטיק מספיק כדי להאריך על ידי 4 אינץ' בכל רחבי.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת במהירות גבוהה עד רכות, על 3 דקות. לנצח את סירופ שוקולד ו 1/4 כוס מים לנצח את קרם שוקולד במשך 2 דקות.
סדר 9 עוגיות בטבעת חופפת על החלק התחתון של מחבת העוגה מוכן ומניח 1 עוגייה במרכז. כף אחת-רבע משוקולד קרם (כ 1 1/4 כוסות) על העוגיות, להיזהר לא להפריע להם. חזור עם העוגיות שנותרו קרם שוקולד, המסתיים בשכבה של 10 עוגיות על גבי. מקפלים את לעטוף פלסטיק מעל החלק העליון של העוגה. הקש קלות על המחבת פעם או פעמיים על משטח עבודה. מקררים את העוגה לפחות 8 שעות ועדיף בין לילה.
לקלף בחזרה את לעטוף פלסטיק ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה. בזהירות לקלף את לעטוף הפלסטיק. לחץ על פירורי עוגיות על הצד של העוגה כדי מעיל באופן שווה.