עוגת גבינה עם שוקולד-פטל
מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לך וניל, גבינת שמנת, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת גבינה בטעם פטל עם שוקולד, עוגת גבינה בטעם פטל עם שוקולד, ו עוגת גבינה עם שוקולד פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. עבור הקרום, לשלב קרקרים כתושים אבקת סוכר; מערבבים חמאה מומסת. לחץ על החלק התחתון ועל 2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'. תניח בצד.
בקערה קטנה מערבבים יחד 1 כוס של פטל וסוכר מגורען. תניח בצד. למילוי, בקערת ערבוב גדולה לנצח גבינת שמנת וחלב מרוכז עם מיקסר חשמלי עד בשילוב.
להוסיף ביצים וניל; לנצח רק עד בשילוב. תחלק את הבלילה לחצי. מערבבים שוקולד נמס לתוך חצי הבלילה.
יוצקים בלילת שוקולד למחבת מצופה קרום. מערבבים תערובת פטל-סוכר לתוך הבלילה הנותרים. כפית בלילת פטל על בלילת שוקולד.
מניחים מחבת על תבנית אפייה רדודה.
אופים במשך 50 עד 60 דקות או עד שהמרכז מופיע כמעט להגדיר כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות. שחרר את הקרום מצדדים של מחבת. מגניב 30 דקות.
הסר צדדים של מחבת; עוגה מגניב לחלוטין. כיסוי; צמרמורת לפחות 4 שעות.
מגישים עם פטל שנותר. עושה 16 מנות.