עוגת גבינה עם שימורי תות
אם 92 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה לשמר תות עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, סוכר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם עקף תות, Faux Macaron עם שימורי משמש תוצרת בית עם אבקה שומר & לימון Verbena # FennelFriday, ו עוגת גבינה ללא אופים עם עקף תות.
הוראות
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Mix crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press firmly onto bottom of pan.
Beat cream cheese and 3/4 cup sugar in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Bake 50 to 55 minutes or until center is almost set. (
Bake 45 to 50 minutes or until center is almost set if using a dark nonstick springform pan.) Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Top with preserves just before serving. Store leftover cheesecake in refrigerator.