עוגת גבינה עם שמנת חמוצה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. אם $1.41 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה שמנת חמוצה יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. לכי לחנות ותקני שמנת, שמנת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-31 דקות. נסו עוגת גבינה עם שמנת חמוצה, עוגת גבינה עם שמנת חמוצה, ו שמנת חמוצה & עוגת גבינה פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
להבריש חלק חמאה מומסת סביב 9 על ידי מחבת עוגה 3 אינץ'. לדבוק קלף לתחתית והצדדים.
בקערה קטנה, לשלב קרקרים קרקרים קרסים מפוררים, את החמאה המומסת הנותרים, ו 1 כף סוכר. לחץ 2/3 מהתערובת לתחתית המחבת מצופה קלף.
מניחים פירורים הנותרים על מחבת גיליון ואופים הן את הקרום ואת התערובת הנותרת במשך 10 דקות. מגניב. שמור תערובת פירורים נוספת לצדדים.
במיקסר עם מצורף משוט, לנצח שמנת חמוצה במשך 10 שניות.
מוסיף את גבינת שמנת וסוכר ומערבבים על נמוך במשך 30 שניות ולאחר מכן להפוך עד בינוני. לגרד את הקערה.
במיכל נפרד, לשלב וניל, ביצים, חלמונים, שמנת כבדה. עם המיקסר על בינוני, לאט לשפוך את תערובת הנוזל פנימה. כאשר חצי ממנו משולב, לעצור לגרד. המשך להוסיף את התערובת עד שאר החומרים משולבים. לאחר משולב לחלוטין, לשפוך לתוך קרום מקורר.
תנמיך את טמפרטורת התנור ל-250 מעלות.
מניחים עוגת גבינה לאמבט מים שחומם מראש, בתנור במשך 1 שעה. כבה את התנור ופתח את הדלת לדקה אחת. סגור את הדלת לעוד שעה.
הסר את עוגת הגבינה ממרחץ המים והנח במקרר למשך 6 שעות להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
כשמוכנים להגיש, מניחים את כל סיר העוגה באמבט מים חמים למשך כ -15 שניות. Unmold על עגולה עוגה או צלחת הגשה. קח את תערובת קרקר גרהם הנותרים ולחץ לתוך הצדדים של העוגה.
כדי לחתוך, מניחים את הסכין שלך לאמבט מים חמים לנגב יבש בכל פעם שאתה עושה לעבור דרך העוגה.