עוגת גבינה עם תות וקרם אירי
עוגת גבינה אירי תות וקרם יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חמאה, קמח, ריבת תות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שמנת אירית חגיגית, עוגת גבינה עם קרם אירי ללא אפייה, ו עוגת גבינה עם קרם אירי בייליס.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים; הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform משומן קלות 9 אינץ'.
אופים את הקרום ב 325 במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
מקציפים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, ו 3 כפות קמח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף וניל וליקר שמנת אירי, להכות רק עד מעורבב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
להוסיף 3/4 כוס שמנת חמוצה, מכות רק עד מעורבב.
יוצקים חצי הבלילה לתוך קרום מוכן. Dollop תות משמרת על הבלילה; בעדינות מערבולת הבלילה עם סכין כדי ליצור אפקט משובש. למעלה עם הבלילה שנותרה.
אופים ב 300 במשך 55 דקות או עד הקצוות של עוגת גבינה נקבעים. (מרכז עוגת הגבינה לא יופיע סט.) לכבות את התנור; בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור 15 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור; בעדינות להפעיל סכין סביב קצה עוגת גבינה כדי לשחרר. מגניב לגמרי על מתלה תיל. כיסוי וצינה 8 שעות.
מורחים הנותרים 1/2 כוס שמנת חמוצה באופן שווה על גבי עוגת גבינה; לקשט,אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בייליס אייריש קרים.