עוגת גבינה פטל שוקולד
עוגת גבינה פטל שוקולד דורש כ 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 16 מנות עם 595 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -23 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמנת, גבינת שמנת, שימורי פטל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת גבינה שוקולד פטל, עוגת גבינה פטל שוקולד, ו עוגת גבינה פטל שוקולד.
הוראות
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
שלב פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על תחתית התבנית המוכנה.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים שמנת חמוצה וניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מניחים בצד 1-1 / 2 כוסות; יוצקים את הבלילה שנותרה על קרום.
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד; מערבבים שימורים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את הבלילה השמורה רק עד לקבלת תערובת אחידה. ירידה על ידי כפות מעל הבלילה רגיל (לא מערבולת).
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 65-75 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
לציפוי מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט.
מורחים על גבי עוגת גבינה. מקררים לילה.
מקשטים בפטל וקצפת אם רוצים.