עוגת גבינה פטל שוקולד לבן בריאה יותר
זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פטל ושוקולד לבן, עוגת גבינה פטל שוקולד לבן, ו עוגת גבינה פטל שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מכסים את החלק החיצוני של תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' בשכבות כפולות של נייר אלומיניום.
מערבבים יחד פירורי עוגיות, 1 כף סוכר וחמאה מומסת בקערה. לחץ תערובת לתוך תחתית המחבת.
שלב פטל, 2 כפות סוכר, עמילן תירס ומים בסיר. מביאים לרתיחה וממשיכים להרתיח עד שהרוטב סמיך, כ -5 דקות. מסננים רוטב דרך מסננת רשת כדי להסיר זרעים.
ממיסים שוקולד צ ' יפס לבן עם חלב בקערת מתכת מעל מחבת מים רותחים, מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים יחד גבינת נויפצ ' טל ו 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים ביצים, אחת אחת. מערבבים בתמצית וניל ושוקולד לבן מומס.
יוצקים חצי הבלילה על קרום. כף 3 כפות רוטב פטל מעל הבלילה.
יוצקים את בלילת עוגת הגבינה שנותרה לתבנית וכף 3 כפות נוספות של רוטב פטל מעל הבלילה. מערבולת הבלילה עם קצה של סכין כדי ליצור השיש אפקט.
מניחים מחבת בתבנית צלייה וממלאים מחבת צלייה במים חמים כדי להגיע לחצי הדרך מחוץ לתבנית.
אופים מראש עד מילוי מוגדר, 55 עד 60 דקות. מגניב לגמרי. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפני שמוציאים מהתבנית.
מגישים עם רוטב הפטל שנותר.