עוגת גבינה פקאן-פרלין עם רוטב קרמל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, סוכר חום, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג לחם פרליין עם רוטב קרמל-פקאן, עוגת גבינה עם פאדג'חם ורוטב קרמל, ו עוגת גבינה עם רוטב פקאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. לעטוף את החלק החיצוני של מחבת קפיץ עגול 10 אינץ עם רדיד.
בקערה בינונית, לזרוק את הפקאן עם 1/2 כפית של החמאה, 1/2 כף של הסוכר מגורען, הסוכר החום, השמנת והמלח.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מוכנה ומסדרים אותם, בצד ימין למעלה בשכבה אחת.
אופים במשך כ 18 דקות, עד הסוכר הוא קרמל ואת הפקאן קלויים.
להעביר את כל אבל 12 של הפקאן למעבד מזון.
מוסיף את הקרקרים ואת הדופק עד הקרקע דק.
מוסיפים את המקל הנותר של חמאה מומסת וכוס 1/3 של סוכר ודופק מגורען עד שהפירורים נרטבים. לחץ על הפירורים על החלק התחתון של המחבת ושני שלישים מהדרך במעלה הצד של מחבת springform מוכן.
במעבד מזון נקי, דופק את גבינת שמנת עם הסוכר עד חלקה.
הוסף את הביצים, אחד בכל פעם, ואת הדופק עד incorporated. לגרד את הצד של הקערה. דופק ב וניל שמנת חמוצה. לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים במרכז התנור במשך כשעה 1, עד העליון של עוגת הגבינה הוא זהוב קלות כתמים והמרכז הוא מעט jiggly.
להעביר את העוגה למתלה ולתת מגניב לחלוטין. לעטוף בניילון לקרר בין לילה.
פתח את עוגת הגבינה וזרוק את נייר הכסף.
הסר את הטבעת ולהעביר את העוגה לצלחת. סדר את 12 פקאנים שמורים על גבי. באמצעות סכין חם, רטוב מעט, לחתוך את העוגה לתוך טריזים, לנגב מחדש את הלהב בין פרוסות.
מעבירים את הפרוסות לצלחות ויוצקים חלק מרוטב הקרמל על גבי.
מגישים עם רוטב הקרמל הנותר.