קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קפוצ'ינו פאדג'

עוגת גבינה קפוצ'ינו פאדג'
This recipe serves 12. One portion of this dish contains about 12g of protein, 72g of fat, and a total of 951 calories. This recipe covers 16% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. Head to the store and pick up rum, eggs, ground nutmeg, and a few other things to make it today.

הוראות

1
Finely grind cookies, chopped chocolate, brown sugar, and nutmeg in processor.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
מוסקטמוסקט
2
Add butter and process until crumbs begin to stick together, scraping down bowl occasionally, about 1 minute.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
Transfer crumbs to 10-inch-diameter springform pan with 3-inch-high sides. Wrap plastic wrap around fingers and press crumb mixture firmly up sides to within 1/2 inch of top edge, then over bottom of pan.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
Bring whipping cream to simmer in large saucepan.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
Remove from heat; add chocolate and Kahlúa.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
KahluaKahlua
3
Whisk until chocolate is melted and ganache is smooth.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
Pour 2 cups ganache over bottom of crust. Freeze until ganache layer is firm, about 30 minutes. Reserve remaining ganache; cover and let stand at room temperature to use later for creating lattice pattern.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
For filling
6
Position rack in middle of oven and preheat to 177°. Using electric mixer, beat cream cheese and sugar in large bowl until blended. Beat in flour. Stir rum, espresso powder, ground coffee, vanilla, and molasses in small bowl until instant coffee dissolves; beat into cream cheese mixture. Beat in eggs 1 at a time, occasionally scraping down sides of bowl.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
גבינת שמנתגבינת שמנת
מולסהמולסה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
תנורתנור
7
Pour filling over cold ganache in crust.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
Place cheesecake on rimmed baking sheet.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
Bake until top is brown, puffed and cracked at edges, and center 2 inches moves only slightly when pan is gently shaken, about 1 hour 5 minutes.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
Transfer cheesecake to rack. Cool 15 minutes while preparing topping (top of cheesecake will fall slightly). Maintain oven temperature.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
Whisk sour cream, sugar, and vanilla in medium bowl to blend.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
Pour topping over hot cheesecake, spreading to cover filling completely.
3
Bake until topping is set, about 10 minutes.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
Transfer cheesecake to rack. Refrigerate hot cheesecake on rack until cool, about 3 hours.
5
Run small sharp knife between crust and pan sides to loosen cake; release pan sides.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
6
Transfer cheesecake to platter. Spoon reserved ganache into pastry bag fitted with small star tip. Pipe 6 diagonal lines atop cheesecake, spacing 1 inch apart. Repeat in opposite direction, making lattice. Pipe rosettes of ganache around top edge of cake.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
7
Garnish with coffee beans, if desired. Chill until lattice is firm, at least 6 hours. (Can be made 4 days ahead. Wrap loosely in foil, forming dome over lattice; keep chilled.)
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

מרכיבים

2(חוֹרֶף)חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קופסת עוגיות וופל שוקולדקופסת עוגיות וופל שוקולד2(חוֹרֶף)אבקת אספרסו מיידית או גבישי קפהאבקת אספרסו מיידית או גבישי קפה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדרחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה2(חוֹרֶף)רום כההרום כהה4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2(חוֹרֶף)פולי קפה אספרסו שלמים טחונים (טחינה בינונית-גסה)פולי קפה אספרסו שלמים טחונים (טחינה בינונית-גסה)0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלואה או ליקר אחר בטעם קפהקלואה או ליקר אחר בטעם קפה2(יכול להיות או להרחיק)מולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץמריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק7(חוֹרֶף)חמאה חמה נמסה ללא מלחחמאה חמה נמסה ללא מלח2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון