עוגת גבינה שחורה וכחולה
אם $ 1.24 למנה נופל בתקציב שלך, טארט עוגת גבינה שחור וכחול עשוי להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 239 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם אוכמניות, אוכמניות, פצפוצי גרהם קינמון דל שומן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו טארט פטל שחור וכחול, עוף שחור וכחול-משלב שני זיתים שחורים, וגבינה כחולה יחד עם חזה ללא עור ללא עצמות, ו טארט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מערבבים את החמאה ואת קרקרים גרהם בקערה של מעבד מזון ודופק עד הקרקע דק התערובת מחזיקה יחד כאשר צבט.
מעבירים לתבנית טארט בגודל 9 אינץ'עם תחתית נשלפת, ולוחצים באופן שווה לאורך התחתית ובערך באמצע הצדדים.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה קלה, כ -10 דקות.
שלבו 1/3 כוס מהסוכר, השמנת החמוצה וגבינת השמנת במיקסר מעמד המצויד בתוסף משוט (או קערה גדולה אם משתמשים במיקסר ידני), מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את גרידת הלימון, הווניל והביצים, וממשיכים להקציף עד להטמעה.
יוצקים לקליפת הטארט שהתקררה ואופים על תבנית עם נייר אפייה עד להתייצבות, 25 עד 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר לקרר עד מקורר, לפחות 1 שעה עד לילה.
כ-30 דקות לפני ההגשה זורקים את הגרגרים עם 2 כפות הסוכר הנותרות, מועכים מעט בעזרת כף עץ ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר. כף את הגרגרים ואסף מיץ מעל הטארט.