עוגת גבינה תות
עוגת גבינה תות היא עוגת גבינה צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת שמנת, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מטבל עוגת גבינה תות, עוגת גבינה תות, ו עוגת גבינה תות גלם (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ פירורי קרקר גרהם לתחתית מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים גבינת קוטג ' בבלנדר, ומעבדים עד חלקה. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות נמוכה עד חלקה. מקציפים בגבינת קוטג ' ווניל.
מוסיפים חלבונים ביצה, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה.
מערבבים תותים ומים בבלנדר, ומעבדים עד לקבלת חלקה. מערבולת תערובת תות לתוך תערובת גבינה באמצעות קצה סכין.
אופים ב 450 במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-250 (אל תסיר עוגת גבינה מהתנור); אופים 45 דקות נוספות או עד שצ ' יזקייק סנטר בקושי זז כאשר מחבת נגעה.
הסר עוגת גבינה מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.