מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו קצפת, וניל, פירורי קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת גבינה חלקה ברי, מרק תות חלק, ו שייק תות חלק וקרמי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב את הפירורים, סוכר וחמאה ולחץ לתחתית מחבת עוגת גבינה עגולה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים במשך 10 דקות ולתת cool.In קערת מתכת, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקצפת עד פסגות נוקשות טופס. הגדר aside.In עוד קערת ערבוב, לנצח את גבינת שמנת, סוכר ווניל עד חלקה.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הג ' לטין ומערבבים על חום נמוך עד מומס. בהדרגה להוסיף את הג ' לטין מומס לתערובת עוגת הגבינה.מחלקים את התותים השמורים לשניים. מחית כמחצית מהם ולהוסיף לבלילה. תוכל להשתמש בשאר לציפוי, כך לשמור על המעבד בהישג יד.מקפלים את הקצפת לתוך הבלילה, ואז לשפוך את התערובת לתוך מחבת עוגת הגבינה וצינה במשך כמה שעות או עד firm.To הפוך את ציפוי מחית תות, מחית את התותים הנותרים ולהוסיף סוכר לפי הטעם.