עוגת גבינה תות שדה קטנה
לכי לחנות ותקני קרם כפול, מיץ לימון, ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. עוגות גבינה בטעם תות, עוגת גבינה תות מיני, ו עוגת גבינה תות מיני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום כדי 150c/130c מאוורר / גז 2 וקו 6 חורי פח מאפין עם מארזי נייר מאפין. ממיסים את החמאה, מערבבים את פירורי הביסקוויט עד שמעורבים היטב, ואז לוחצים בחוזקה ככל האפשר לתוך הבסיסים של כל מקרה נייר. תרגיע אותם בזמן שאתה מכין את המילוי.
מקציפים את הריקוטה עם הסוכר, גרידת לימון ומיץ, ביצה שלמה, חלמון ביצה ווניל. בקערה אחרת, לטאטא את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו, ואז לקפל לתוך תערובת הגבינה. כף באופן שווה לתוך המקרים נייר, ממש עד צמרות, ולאחר מכן הקש על הפח על משטח העבודה כדי לשטח את המילוי.
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לכבות את התנור ולאפשר להתקרר לחלוטין בפנים.
כדי לקשט, העליון כל עוגת גבינה עם 1 כפית ריבה וחצי תות.