עוגת גבינת צ'דר תפוחים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. . נסו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים, עוגות בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת שמנת קינמון וקרום גבינת צ'דר ירח, ו עוגת תפוחים עם גבינת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קמח ומלח.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים בגבינה.
מערבבים מים וחומץ, ומערבבים בהדרגה עד שהתערובת יוצרת כדור. מחלקים בצק לשניים וצורה לכדורים. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 4 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C.)
לגלגל כדור אחד החוצה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים את הקרום התחתון בצלחת עוגה.
מרדדים את הקרום העליון ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לזרוק תפוחים במיץ לימון כדי למנוע שינוי צבע.
לנקז ולהשליך כל מיץ עודף. מערבבים בסוכר וקינמון. סידור שורות של פרוסות תפוח חופפות, עבודה מהשפה החיצונית ב. נקודה עם חמאה. כיסוי עם קרום עוגה העליון. חותם וקצוות crimp עם מזלג, ולאחר מכן לקצץ בצק עודף.
חותכים כמה חתכים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים על גיליון עוגיות בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות במשך כ 30 דקות, או עד חום זהוב.
הסר מהתנור, מברשת קלות עם ביצה מוכה, ומפזרים בנדיבות עם סוכר.
אופים 5 עד 10 דקות יותר עד סוכר יוצר זיגוג פריך.