זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, סודה לשתיה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 מחממים את התנור ל 177°. גריז שני 9 אינץ 'מחבתות עגולות או אחד 9 על 13 אינץ' פאן או עם ספריי בישול או שמן. בנוסף, אתה יכול גם למקם מעגל קלף לגזור על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
2 מגררים את הגזר עם פומפיה(הדרך הישנה! או מעבד מזון. אני מעדיף גזר מגורד בינוני-לא גדול מדי, לא בסדר מדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
פומפיה
3
3 בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, מלח, סוכר קונדיטור וסוכר חום. מערבבים בשמן וביצים, ואז את הגזרים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר חום
קינמון
גזר
ציפורן
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד קיסם יוצא נקי.