עוגת גזר תלת שכבתית
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 782 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 52 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר מגורען, אבקת ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שכבות גזר, עוגת גזר תלת שכבתית, ו עוגת גזר תלת שכבתית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה: מתלי מיקום בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות F.
מברשת שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' עם שמן צמחי קו תחתית עם נייר קלף.
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה ואופים עד קלוי, כ 10 דקות.
בואו מגניב, ואז דופק במעבד מזון עד קצוץ דק מאוד.
מערבבים את הפקאן, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל וסוכר מגורען בקערה גדולה. בקערה אחרת, לטאטא את שמן הירקות, גרידת לימון, ביצים 1/2 כוס ריבה. מערבבים את הגזר, ואז מקפלים את תערובת הגזר לתוך תערובת הקמח עד רק בשילוב. לחלק בין המחבתות מוכן להתפשט באופן שווה (זה לא ייראה כמו הרבה הבלילה, אבל העוגות יעלו בתנור). שים 2 מחבתות על מתלה התנור העליון והמחבת השלישית על המדף התחתון.
אופים עד שהעוגות להקפיץ בחזרה כאשר נגע וקיסם יוצא נקי, 20 עד 25 דקות, מיתוג המיקום של המחבתות באמצע.
להעביר את המחבתות למדפים עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
הפוך את הציפוי: הכה את גבינת שמנת וחמאה בקערה עם מיקסר עד חלקה, גירוד את הקערה לפי הצורך. מקציפים את הסוכר של ממתקים, מיץ לימון, וניל ומלח עד חלקה.
מורחים עם 1 כף ריבה, ואז להפיץ על ציפוי 3/4 כוס מעל המרמלדה. למעלה עם עוד שכבת עוגה, ריבה וציפוי.
מורחים את שכבת העוגה הסופית עם שכבה דקה של ציפוי. (זהו מעיל פירור; זה לא חייב להיות מושלם.) להכניס למקרר 1 שעה, ולאחר מכן לכסות עם שאר הציפוי. מערבולת כמה ריבה לחלק העליון של העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש. צילום: Con Poulos