עוגת גיליון השוקולד של ג'י ג' י
עוגת גיליון השוקולד של ג'י-ג' י עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם מים, חמאה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), עוגת גיליון שוקולד, ו עוגת גיליון שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 11x17 מחבת רול ג ' לי.
מערבבים סוכר לבן וקמח בקערה גדולה.
שלב 1 חמאה כוס, מים, ו 3 כפות אבקת קקאו בסיר קטן; מערבבים מעל חום בינוני עד חמאה נמסה תערובת משולבת היטב.
יוצקים תערובת חמאה מומסת על סוכר וקמח; להכות היטב. מקציפים סודה לשתיה, חלב חמאה, ביצים ותמצית וניל.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר על מתלה תיל.
שלב נשאר 1/2 כוס חמאה, 3 כפות אבקת קקאו, וחלב בסיר קטן; מערבבים מעל חום בינוני עד החמאה נמסה ותערובת משולבת היטב. מקציפים אבקת סוכר לתערובת החמאה, מערבבים עד שהציפוי חלק. מערבבים פקאנים לתוך ציפוי ושופכים על עוגה מקוררת.