עוגת גיליון תות-לימון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גיליון תות, עוגת גיליון תות, ו עוגת גיליון חלבית תות.
הוראות
קו 15 x 10 אינץ 'משומן קלות מחבת ג' לירול עם נייר קלף; קל גריז נייר קלף.
מערבבים קמח עוגה והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה.
לטאטא יחד ביצים ו 5 החומרים הבאים בקערה בינונית עד מעורבב; לטאטא לתוך מרכיבים יבשים רק עד מעורבב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל 10 דקות. הפוך עוגה על מתלה תיל, ולהסיר נייר קלף; תן מגניב לחלוטין.
העברת עוגה ללוח חיתוך גדול.
לחתוך עוגת גיליון לשניים כדי להפוך 2 ריבועים.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה; מורחים למעלה עם חצי מילוי תות-לימון. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים הנותרים מילוי מעל.
מקציפים שמנת וסוכר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס; כפית לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top 1 ליטר, הקש קצפת בפינה אחת של שקית הסרת אוויר עודף, לגזור חור 1/4 אינץ ' בפינה של שקית. צינור קצפת אנכית על גבי צדדים עוגה.