עוגת גלידה " Jamocha
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו גלידת קפה, אבקת קפה נמס, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך קפה טפיחה ב-פאן עוגה קרום.
מורחים 1 ליטר של הגלידה בקרום העוגה. לכסות להקפיא על 1 שעה או עד המשרד.
מורחים ציפוי פאדג ' חם על גלידה בקרום עוגה. בזהירות להפיץ ליטר הנותרים של גלידה על ציפוי. לכסות להקפיא לפחות 2 שעות עד המשרד אבל לא יותר מ 2 שבועות.
כדי לשרת, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כ 10 דקות לפני חיתוך.
מקשטים עם ציפוי מוקצף וסוכריות ממש לפני ההגשה.