קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה כתומה

עוגת גלידה כתומה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגת גלידה כתומה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם גלידת ונילן, עוגיות ג'ינג'רסנאפ, חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו ג'רלדין-קראן-עוגת קפה שמנת חמוצה פטל כתום, עוגת קוקוס כתומה, ו ג'ינג'ר קראן-תפוז סלסן מעל גבינת שמנת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את פירורי העוגיות, הסוכר והחמאה; לחץ על תחתית 9 אינץ'. מחבת קפיצית מצופה בתרסיס בישול. להקפיא במשך שעה 1 או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בסיר קטן שלבו את החמוציות, הסוכר החום, מיץ התפוזים והציפורן. מבשלים על אש בינונית במשך 10-15 דקות או עד שהגרגרים קופצים, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מעבירים למעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד לצינון, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
בקערה גדולה שלבו גלידה וקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים חצי על הקרום; מורחים בעדינות תערובת חמוציות על גלידה. מקפיאים למשך 30 דקות או עד שהם יציבים; הקפיאו את תערובת הגלידה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
לרכך את תערובת הגלידה שנותרה; מורחים על שכבת חמוציות. מכסים ומקפיאים למשך 6 שעות או עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת גלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "