עוגת גלידת ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גלידת פירות יער. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 494 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, פקאן, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גלידה ושרבט במקרר כדי לרכך.
מניחים פטל מופשר בסירופ על מסננת מעל כוס 2 כוס מדידה על הדלפק כדי לנקז ולשמור נוזל לרוטב.
תנור חום כדי 191°. in קערה בינונית, לערבב מרכיבים קרום; לחץ בתחתית ומעלה בצד של ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית.
אופים 5 עד 8 דקות או עד קצה רק מתחיל חום. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
סקופ 1 1/2 כוסות גלידה לתוך הקרום. בקערה גדולה, לקפל פטל סחוט לתוך שרבט. כף על גלידה. סקופ נשאר גלידה מעל. להקפיא לפחות 2 שעות עד המשרד.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לערבב סוכר קורנפלור. מערבבים בנוזל פטל שמור. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת ברורה מעובה. מערבבים במיץ תפוזים; מגניב בטמפרטורת החדר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים מנות בודדות של עוגה עם רוטב. אם תרצה, מקשטים עם פטל טרי. מכסים ומאחסנים פאי במקפיא, רוטב במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "