עוגת גלידת חמאת בוטנים ושוקולד
עוגת גלידת חמאת בוטנים ושוקולד דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 769 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, עוגיות שוקולד ממולאות בשמנת, בוטנים קלויים יבשים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
לעבד עוגיות ובוטנים במעבד מזון עד מתפורר דק.
מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד למיזוג.
לחץ על תערובת פירור לתוך צלחת עמוקה 9 אינץ ' pieplate, להקפיא 15 דקות.
מערבבים יחד גלידת שוקולד וממתקים קצוצים; כף לתוך piecrust. להקפיא לפחות 6 שעות.
הסר מן המקפיא, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
רוטב פאדג ' חום בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בקפה, ואם תרצה, ליקר קפה.