עוגת גלידת טופי למעלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טיפ העליון עוגת גלידה טופי. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1163 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו עוגיות שוקולד, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לפזר את השקדים במחבת רול ג ' לי, וטוסט עד הזהב, על 10 דקות. הניחו את השקדים בצד, אבל השאירו את התנור דולק.
במעבד מזון, לטחון את העוגיות עד שהם פירורים גסים.
מעבירים פירורים לקערה, ומערבבים בקמח. מערבבים את החמאה מותכת 1/2 כוס, וזורקים כדי להרטיב. חמאה התחתון של מחבת springform 10 אינץ', משאיר את הצדדים ללא כפתורים. לחץ על התערובת על החלק התחתון של המחבת.
אופים עד סט, על 12 עד 15 דקות.
העברה למתלה כדי מגניב. כאשר הקרום התקרר, מניחים אותו במקפיא לפחות 30 דקות.
חמאה 9x13 אינץ מחבת; תצטרך את זה למילוי טופי. מניחים בצד 3 כוסות של שקדים פרוסים קלויים.
בסיר גדול, לשלב את 1 1/3 כוסות חמאה, סוכר, מים, מיץ לימון ומלח. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. טבח חשף, מבלי לערבב, על חום בינוני עד שהוא caramelizes, על 8 דקות.
הסר את הקרמל מהחום, ומערבבים את הוניל, תמצית שקדים, ו -3 כוסות של השקדים.
יוצקים את התערובת למחבת החמאה, ומניחים בצד להתקרר.
בקערת מיקרוגל בטוחה, שוקולד מיקרוגל עד נמס. מערבבים מדי פעם עד השוקולד הוא חלק.
מורחים שוקולד נמס על טופי מקורר. מיד מפזרים על 1 כוס של שקדים פרוסים הנותרים. להקפיא במשך 1 שעה, או עד המשרד. להפוך את טופי החוצה על משטח עבודה, ולשבור אותו לחתיכות 1/2 אינץ'.
תן לגלידה להתרכך מעט מאוד בקערה גדולה. מערבבים בקצרה, רק עד נזיל. מקפלים את חתיכות טופי. עם מרית גומי גדולה, להפיץ את הגלידה לתוך הקרום. למעלה עם השקדים הנותרים.
שים את העוגה במקפיא. כאשר יש אש מעט, לכסות את החלק העליון עם פלסטיק. להקפיא עד המשרד, על 6 שעות.
מניחים את העוגה במקרר כדי לרכך כ -20 דקות לפני ההגשה. הפעל את קצה סכין סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר. בזהירות להסיר את הצדדים של מחבת springform.
חתוך לחתיכות עם סכין טבול במים חמים.