לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו פאי גלידת קפה. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם גלידת קפה, ציפוי גלידת קרמל, ציפוי גלידת פאדג'ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גלידה מטוגנת פאי תפוחים, פאי גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד, ו קר לחלוט קפה לאטה קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו 1-1 / 4 כוסות עוגיות מרוסקות וחמאה. לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות 9 אינץ'. צלחת עוגה. בקערה גדולה שלבו את הגלידה, המרשמלו, השוקולד צ ' יפס ושאר העוגיות המרוסקות. כפית לתוך קרום. להקפיא למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים קצפת מעל עוגה. לחלופין צינור קווים דקים של ציפוי קרמל וציפוי שוקולד מעל פאי; משוך בעדינות קיסם או סכין חדה דרך קווים בכיוון אחד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
מים רגילים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
גלידה עובדת ממש טוב עם שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "